googleedf29fec3b3cbafc.html

Det stormar över Malgomaj ute 23/3

Ny singel med Stalon!

Det stormar över Malgomaj! Så heter Stalons nya singel som släpps nästa torsdag, den 23 mars, på bland annat Spotify och iTunes. Om ni vill bli påminda på självaste releasedagen får ni gärna följa oss på Spotify genom att gå in på vår artistsida och klicka på knappen ”Följ”.

Låten är den andra singeln från Stalons kommande album. Den första singeln, Under träden, finns redan ute för streaming och nedladdning.

Producent: Andreas Wennberg.

Share : facebooktwittergoogle plus
pinterest


Julvisa i Japan

http://thistime.jugemcart.com/?pid=1638999

Stalon på japansk julskiva!

Stalon har legat lågt på www:t på sistone men vi har inte varit arbetsskygga. Det japanska skivbolaget ThisTime bad oss medverka på deras årliga julsamling, så vi skrev vintervisan ”The Storm” som släpps i dagarna. Vill man lägga rabarber på låten går det bra att beställa CD:n via länken nedan.

http://thistime.jugemcart.com/?pid=1638999

Vi kommer också att ha ett gäng exemplar av skivan till salu på vår hemsida vad det lider. Gissningsvis får vi försändelsen först när granen tappat barren, men det blir ju fler jular.

Share : facebooktwittergoogle plus
pinterest

Stalon i etern

Stalon intervjuas i P5.

Stalon intervjuas i P5.

I fredags ringde Sveriges Radios P5 STHLM upp Stalon för att prata om vår senaste singel Under träden, samarbete bröder emellan och lite annat. Intervjun och singeln sänds på tisdag runt 21.15-snåret i programmet Sen kväll i P5 Sthlm med Tom Hansen. Vill man lyssna går det bra att göra det via http://sverigesradio.se/p5, SR:s mobilapp eller genom att ratta in frekvensen 93,8 på radioapparaten (i Stockholm med omnejd).

Share : facebooktwittergoogle plus
pinterest


”Under träden” ute nu!

Nu finns vår nya singel ”Under träden” tillgänglig på Spotify, iTunes, etc. Lyssna gärna in den! Låten är producerad av den alltid lika briljante Andreas Wennberg.

 

Share : facebooktwittergoogle plus
pinterest

1 2 3 6